Cadavrul unui bărbat, găsit în râul Șieu! Aparent acesta s-ar fi înecat

0
1

Cadavrul unui bărbat a fost găsit în râul Şieu, la Sărăţel, în zona podului de pe DN 15A. Deocamdată nu se cunosc condițiile în care bărbatul a decedat. Deocamdată se presupune că acesta s-ar fi înecat.

 

 

Bărbatul a fost scos din râu de o persoană care a anunțat incidentul la 112.

S-a alocat un echipaj EMU-M (echipaj medical de urgență cu medic)  de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Bistrița-Năsăud, care s-a deplasat la locul solicitării.

Medicul nu a mai putut face nimic pentru bărbat acesta fiind decedat de câteva ore.

Bărbatul găsit înecat aparent este intre 50-60 de ani. Prezintă semne ale morții biologice instalate, nu se impun măsuri de resuscitare cardio-respiratorie„, a transmis dr. Annabella Muzsi, managerul SAJ Bistrița-Năsăud.

Polițiștii au demarat o anchetă în acest caz.

Astăzi, în jurul orei 14.00, a fost sesizat prin 112 faptul că, pe raza localității Sărățel, în albia râului Șieu, a fost găsit cadavrul unui bărbat, de aproximativ 45-50 de ani.

La fața locului efectuează cercetări polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale și Criminalistic pentru stabilirea identității acestuia și a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul„, a declafrat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Cadavrul bărbatului va fi preluat de Serviciul Medicină Legală, urmând a fi efectuată necropsia în vederea  stabilirii cauzei decesului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.