Bistrițenii pasionați de arta gastronomiei, care și-ar dori să lucreze într-o instituție publică, au posibilitatea să participe la un concurs organizat de Direcția de Asistență Socială din cadrul Primăriei Bistrița. 

Instituția a scos la concurs un post de muncitor calificat – bucătar, postul fiind vacant în cadrul Cantinei de ajutor social din municipiul Bistrița.

Potrivit anunțului de angajare, cei interesați să participe la concurs trebuie să îndeplinească câteva condiții de bază pentru a le fi acceptat dosarul. Astfel, candidații trebuie să aibă minim studii medii, să dețină un certificat de calificare profesională / certificat de competențe profesionale în meseria de bucătar și să aibă minim 5 ani vechime în meserie.

Concursul se va desfăşura în zilele de 5 și 8 noiembrie la sediul Direcției de Asistență Socială din Bistrița. Dosarele de înscriere pentru concurs se pot depune până la data de 24 octombrie (de luni până joi între orele 8.30 – 16.00, iar vineri între orele 8.30 – 13.30), la sediul Primăriei municipiului Bistriţa, din Piaţa Centrală, numărul 6.

Cei care doresc să obțină mai multe informaţii se pot adresa Biroului resurse umane şi organizare din cadrul Primăriei Bistrița.