Caravana ”Tricolorul”, la Bistrița. Steagul uriaș a fost desfășurat pe pietonalul Liviu Rebreanu (VIDEO)

Un steag tricolor uriaș, de 30 de metri lungime și 10 metri lățime, a ajuns, marți după-amiaza, la Bistrița, prin intermediul unui proiect al Tineretului Național Liberal.

Tricolorul a fost întins pe pietonalul Liviu Rebreanu și chiar a fost desfășurat din turnul Bisericii Evanghelice din Bistrița, alături de tinerii liberali bistrițeni, la acțiune participând și cetățeni patrioți, care poartă zi de zi culorile drapelului național în inimi.

La acțiune s-au intonat cântece patriotice, acesta fiind modul în care tinerii liberali și-au propus să marcheze Centenarul Marii Uniri. Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Bistrița a sprijinit acțiunea.

Caravana ”Tricolorul” a început pe data de 18 septembrie, la Mehedinți și a străbătut până în prezent mai multe județe din țară, urmând să se încheie se încheie pe 25 noiembrie, la Alba Iulia, acolo unde tricolorul va fi arborat.

Mulțumesc Darius Iliesiu, Irinel Rad și tuturor celorlalți din S.V.S.U. care au facut posibilă desfășurarea Drapelului Național din turnul Bisericii Evanghelice. Sunteți eroii noștri!!

Publicată de Florin Moldovan pe Marţi, 6 Noiembrie 2018

FOTO/VIDEO: Florin Moldovan

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.