Bistrițean reținut după ce a încălcat un ordin de protecție! Își amenință în permanență concubina

Un bărbat din Bistrița-Năsăud a fost reținut, luni, după ce a încălcat un ordin de protecție stabilit de instanță. Acesta nu avea voie să se apropie de fosta lui concubină față de care a fost agresiv de nenumărate ori.

 

Un bărbat din comuna bistrițeană Milaș a fost reținut, luni, de polițiști, după ce a încălcat ordinul de protecție stabilit de instanță. Fosta concubină a bărbatului a anunțat polițiștii că a fost amenințată cu acte de violență.

La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, în timp ce se afla în incinta unui bar din localitatea Milaș, cel în cauză, un bărbat de 43 de ani din localitate, ar fi amenințat-o cu acte de violență, producându-i o stare de temere. De asemenea, polițiștii au constatat faptul că, prin fapta comisă, acesta a încălcat ordinul de protecție stabilit prin sentință de către Judecătoria Bistrița„, a precizat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de nerespectarea hotărârii judecătorești. La aceeași dată, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală au dispus   reținerea pentru 24 de ore față de bărbatul de 43 de ani, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Judecătoriei Bistrița cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.