Casele de vacanță din Colibița le-au făcut cu ochiul și au vrut să le golească! Doi tineri și un minor riscă să ajungă după gratii

Doi tineri și un adolescent din localitatea bistrițeană Viile Tecii sunt bănuiți de comiterea unor furturi din case de vacanțe și au fost reținuți de polițiști. Cei trei riscă să ajungă după gratii pentru următoarele 30 de zile. Bunurile reclamate ca fiind sustrase, în valoare totală de câteva mii de lei, au fost recuperate și restituite păgubiților.

 

Polițiștii au reținut, luni, trei tineri din localitatea Viile Tecii, care sunt bănuiți că ar fi sustras, la finele lunii trecute, mai multe bunuri din două case de vacanțe din localitatea Colibița. Unul dintre cei trei este minor.

Din cercetările efectuate până în prezent a rezultat faptul că la data de 23 mai a.c., cei trei tineri, de 16, 25, respectiv 29 de ani, ar fi sustras boxe și două televizoare dintr-o casă de vacanță situată în Colibița. De asemenea, la data de 26 mai a.c., aceștia ar fi pătruns într-o altă casă de vacanță din localitatea Colibița, de unde ar mai fi sustras un DVD player și un televizor„, a precizat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Bunurile, în valoare totală de aproximativ 4.000 de lei, au fost recuperate în totalitate și restituite păgubiților.

Potrivit sursei citate, cei trei au fost reținuți de polițiști pentru 24 ore, urmând a fi prezentați magistraților în cursul zilei de astăzi, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști pentru săvârşirea infracțiunii de furt calificat și complicitate la săvârşirea infracțiunii de furt calificat.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.