Cinci angajați din compania Leoni, depistați cu CoVid-19! Conducerea firmei vrea acum testare în masă a personalului

Cinci cazuri de îmbolnăvire cu CoVid-19 au fost depistate până acum în cea mai mare companie din Bistrița-Năsăud – Leoni. Conducerea firmei a decis testarea în masă a angajaților săi.

 

Prima îmbolnăvire a fost confirmată de reprezentanții DSP Bistrița-Năsăud în urmă cu 4 zile, deși rezultatul pozitiv era cunoscut încă de pe data de 15 mai.

„Direcția de Sănătate Publică Bistrița-Năsăud aduce o serie de clarificări în ceea ce privește suspiciunea faptului că un angajat Leoni ar fi confirmat cu Coronavirus. DSP BN confirmă faptul că, în data de 15 mai a.c., un angajat al firmei Leoni a fost confirmat pozitiv la testarea CoVid-19”, au transmis, luni, reprezentanții Instituției Prefectului Bistrița-Năsăud.

Confirmarea a venit la câteva ore bune după ce mai multe surse susțineau că ar fi cel puțin doi angajați din compania bistrițeană ar fi infectați, timp în care, conducerea DSP transmitea prin intermediul Instituției Prefectului că nu există nicio persoană infectată, ci doar „contacți ai bolnavilor de CoVid-19, care lucrează la Leoni și care se află în izolare la domiciliu”.

Până astăzi, 5 angajați au fost deja depistați pozitiv cu CoVid-19, iar ca urmare conducerea Leoni a decis că cea mai bună soluție pentru depistarea celor infectați este testarea în masă – sistem pool testing.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.