Clubul Lions Bistrița demarează o campanie în vederea reabilitării a două clădiri în care învață copiii de la Preventoriul Ilișua

Clubul Lions Bistrița intenționează să organizeze o campanie prin intermediul căreia să adune fonduri pentru a  încerca să ofere condiții mai bune copiilor de la Preventoriul Ilișua din județul Bistrița-Năsăud. Reprezentanții Clubului Lions și-au propus să reabiliteze două clădiri în care participă la cursuri circa 30 de copii de la Preventoriul Ilișua. 

”Clubul nostru s-a implicat în a face viața mai bună copiilor găzduiți de așezământul de la Ilișua, copii proveniți din familii dezorganizate sau abandonați de cei care ar trebui să îi crească. Acum, Lions Club Bistrița începe un nou proiect și anume încercăm să facem locuibile două clădiri și anume clădirea în care au loc cursurile pentru clasele I-IV și clădirea ce adăpostește grădinița. Dacă o să priviți pozele de mai jos o să înțelegeți de ce am spus asta”, arată reprezentanții Clubului Lions Bistrița, care fac apel la bistrițeni și nu nnumai să susțină acest demers.

”În demersul nostru contăm pe ajutorul care poate veni, cât de mic, de la fiecare dintre dumneavoastră. Și suntem convinși că veți înțelege și susține demersul nostru!”, mai spun cei de la Clubul Lions Bistrița.

Cei care doresc să susțină acest proiect pot să facă donații.

”Dacă doriți să vă alăturați proiectului nostru, vă așteptăm cu donații la tel 0733 661 150 sau 0744 598 760 sau direct în contul Asociația Clubul Lions Bistrița, Mihai Eminescu, 4-5, CF17709423
RO11BTRL00601205263595XXX 
RO04BTRLEURCRT0026359502 EUR
RO08BTRLUSDCRT0026359502 USlD
MULȚUMIM că sunteți alături de noi. Acești copii merită o viață mai bună!”, mai arată Lions Club Bistrița. 

FOTO: Clubul Lions Bistrița

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.