Szilvia Szabo rămâne alături de CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud

Handbalista Szilvia Szabo va îmbrăca tricoul echipei CS Gloria 2018 și în anul competițional următor. Contractul jucătoarei cu echipa bistrițeană expiră în vara anului următor însă conducerea clubului și Szilvia Szabo discută detaliile prelungirii acestuia.

”Mă bucur că voi juca pentru Gloria 2018 și în sezonul următor, pentru că mă simt foarte bine la Bistrița, pot să zic că aici e a două mea casă. Clubul are un proiect care îmi place, sunt oameni profesioniști și serioși. Îmi doresc sa fiu sănătoasă să pot ajuta echipa cât mai mult. Le mulțumesc mult suporterilor noștri că au fost alături de noi pe tot parcursul sezonului!”, a declarat Szilvia Szabo. 

Coordonatorul de joc / interul stânga al echipei CS Gloria 2018 a început să joace handbal de la vârsta de 9 ani. Și-a inceput junioratul în anul 2009 și până în 2011 a avut dublă legitimare la Zetea și Odorhei. În perioada 2011-2015 a jucat pentru echipa din Odorhei, cu care s-a clasat pe locul 5 în campionat.

Prima legitimare la o echipă profesionistă de senioare a fost la CSM Bistrita, în anul 2015. A contribuit la promovarea echipei noastre în Liga Națională – 2016. În sezonul 2016-2017 a obținut alături de Gloria 2018 medalia de bronz în Final Four-ul Cupei României.

A fost convocată la lotul naţional de tineret al României si naţionala de senioare a României alături de care s-a pregătit la Izvorani în aprilie 2018. A participat în iulie 2018 cu echipa națională universitară, la Campionatul Mondial Universitar din Croația. În luna martie a acestui an a participat alături de lotul B al României la Baltic Cup în Polonia.

Sursa: CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.