Compania Rombat a fost prezentă la Auto Total Business Show (ATBS) București, unul dintre cele mai mari evenimente expozitionale din Romania din industria auto, găzduit de Romexpo.

La eveniment au fost prezenți 122 de expozanți, reprezentând cele mai importante firme producătoare și furnizoare de piese schimb de pe piața din România.

Rombat a întampinat cei peste 35.000 de vizitatori ai expozitiei cu un stand impresionant, modern și foarte dinamic.

Ne-am bucurat, pe parcursul celor două zile ale evenimentului, să primim feedback-ul direct al clienților cu care am interacționat, fie că vorbim de magazine partenere din întreaga țară ori de utilizatori finali. De asemenea, Rombat a organizat o tombolă în cadrul căreia s-a acordat gratuit câte o baterie Rombat Premier 75Ah cu 3 ani garanție la fiecare 2 ore. Opt norocoși câștigatori au plecat acasă cu o baterie nouă”, arată compania Rombat.

#ROMBAT #ATBSBucuresti #Romexpo #Rombatsustineperformanta #AlexFilip #Campion #SuperEnduranceTechnology #CastigaobaterieROMBATlafiecare2ore #AlegebateriacaretisepotrivesteIn perioada 22-23 iunie 2019 Rombat a fost prezent la ATBS Bucuresti, unul dintre cele mai mari evenimente expozitionale din Romania din industria auto, gazduit de Romexpo. La eveniment au fost prezenti 122 de expozanti, reprezentand cele mai importante firme producatoare si furnizoare de piese schimb de pe piata din Romania. Rombat a intampinat cei peste 35.000 de vizitatori ai expozitiei cu un stand impresionant, modern si foarte dinamic. Ne-am bucurat, pe parcursul celor doua zile ale evenimentului, sa primim feedback-ul direct al Clientilor cu care am interactionat, fie ca vorbim de magazine partenere din intreaga tara ori de utilizatori finali. De asemenea, Rombat a organizat o tombola in cadrul careia s-a acordat gratuit cate o baterie Rombat Premier 75Ah cu 3 ani garantie la fiecare 2 ore. Opt norocosi castigatori au plecat acasa cu o baterie noua. #AlexFilip, campionul de raliu, a fost prezent si el la standul #Rombat si a impartit autografe fanilor, a facut poze cu acestia, si a promovat cu cinste brandul Rombat. Prin toate acestea, #Rombat si-a dovedit inca o data titulatura de bateria nr. 1 in Romania!Va multumim pentru vizita dumneavoastra!

Publicată de Rombat pe Vineri, 28 iunie 2019

Alex Filip, campionul de raliu, a fost prezent și el la standul Rombat și a împărțit autografe fanilor, a făcut poze cu aceștia și a promovat cu cinste brandul Rombat.

Prin toate acestea, Rombat și-a dovedit încă o dată titulatura de bateria nr. 1 în România!

Auto Total Business Show este o expoziție de renume de piese auto, scule și utilaje care se organizează încă din anul 2012. Este un eveniment ce reunește producători de piese, accesorii, scule și utilaje auto de top în cadrul căruia aceștia își pot prezenta cele mai noi tehnologii și produse din domeniu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.