Echipa de handbal feminim CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud a debutat cu stângul în noul sezon competițional al Ligii Florilor, fiind învinsă, în prima etapă, la diferență de doar două puncte de echipa SCM Craiova. 

Partida dintre CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud și SCM Craiova s-a disputat duminică, în Sala Polivalentă din Bistrița, la finalul meciului, tabela de marcaj arătând o victorie pentru oaspeți. Scorul final a fost 22 – 24 în favoarea SCM Craiova (10 – 11 la pauză).

Pentru Gloria au marcat Dziyana Ilyina (6), Laura Pristăvița (3), Valentina Ardean Elisei (3), Daniela Rațiu (3), Natallia Vasileuskaya (3), Mariana Costa (3), Andra Moroianu (1).

”Un debut cum nu se poate mai nefericit, din păcate am pierdut acasă în fața Craiovei. Ccred eu fiindcă nu am reușit să ne apărăm așa cum ne-am fi dorit și așa cum ne-am pregătit toată vara. (…) Îmi pare rău ca nu am reușit sa le oferim bistrițenilor victoria în acest debut competițional. Le mulțumesc ca au umplut Sala Polivalenta și îi asigur ca vom crește de la meci la meci și vom fi echipa pe care toți sperau să o vadă”, a declarat Horațiu Pașca, antrenorul principal al CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, la finalul partidei.

HORAȚIU PAȘCA

?Horațiu Pașca, antrenor principal CS Gloria 2018 BN: ”Îmi pare rău ca nu a reușit sa le oferim bistrițenilor victoria în acest debut competițional. Le mulțumesc ca au umplut Sala Polivalenta și îi asigur ca vom crește de la meci la meci și vom fi echipa pe care toți sperau să o vadă.”#Handbal #CSGloria2018BN

Publicată de CS Gloria 2018 pe Duminică, 1 septembrie 2019

În cea de-a doua etapă a Ligii Florilor, CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud va juca deplasare, în compania echipei Rapid București, meciul fiind programat pentru vineri, 6 septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.