Cupa Școlilor la Streetdance, ediția a IX-a! Școli din opt județe vor avea reprezentanți la faza națională de la Bistrița

Începând din luna aprilie, competiția Cupa Școlilor la Streetdance, singura competiție de street dance între unitățile de învățământ la nivel național, organizată de Școala de Dans Reborn Bistrița, și-a început traseul prin țară, mai exact, prin 8 județe ale României.

 

Ajunsă la ediția cu numărul XI, scopul competiției este de a promova atât dansul și cultura street dance-ului în rândul tinerilor cât și importanța participării la activități competitive. Acestea dezvoltă abilitățile de socializare și muncă în echipă și oferă tinerilor o alternativă sănătoasă de a petrece timpul liber.

Joi, 16 mai, de la ora 18:00, la Palatul Culturii Bistrița, va avea loc Etapa Județeană Bistrița-Năsăud CSSD2019 unde trupe care vor reprezenta școli primare, școli gimnaziale și licee vor concura pentru a se putea califica la Finala Națională CSSD2019 care va avea loc tot la Bistrița, în 1 iunie.

Potrivit organizatorilor, în cadrul evenimentului vor fi două categorii: categoria de Show Crew  unde trupele înscrise, printr-un show propriu, vor demonstra adevărata pasiune pe care o poartă dansului și vor da tot ce au mai bun, si categoria de Battle 1vs1 hip-hop.

Primele trei locuri de la ambele categorii vor fi calificate în Finala Națională unde vor încerca să își câștige locul pe podium concurând cu trupele și câștigătorii din celelalte județe participante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.