Secretarul general al Partidului Naţional Liberal, Robert Sighiartău, este de părere că politicile fiscale ale actualului Guvern au determinat creşteri de preţuri, iar deputatul consideră că în viitor lucrurile vor degenera.

„Prețurile cresc de la o lună la alta. Politicile fiscale ale Guvernului alimentează creșterea de prețuri, în special a produselor agroalimentare. Adică produsele pe care le consumăm zilnic. Cartofii, fructele sunt în topul creșterilor, iar semnele nu sunt bune deloc pentru perioada care vine. Importurile la carnea de porc vor exploda în lunile care vin. Guvernul a epuizat toate resursele pentru a îndrepta cât de cât situația. Ținând cont că întreaga activitate e concentrată pe problematica politică pentru menținerea la guvernare, e aproape sigur că lucrurile vor degenera. Măsurile vor viza salvarea PSD nu a țării”, a afirmat deputatul Robert Sighiartău, într-un mesaj transmis prin intermediul unei rețele de socializare.

Potrivit acestuia, soluția ar fi relansarea țării printr-un nou proiect care să genereze o altă dinamică în societate.

PNL e primul în opțiunea electoratului. O arată sondajele dar și rezultatul de la ultimele alegeri. Un nou guvern, cu oameni care au demonstrat și au performat, poate duce România înainte”, mai crede deputatul Robert Sighiartău.