Deși se afla în arest la domiciliu, a plecat la plimbare! Acum e cercetată pentru evadare

O bistrițeancă a fost reținută joi, pentru 24 de ore, din cauză că  nu a respectat măsura arestului la domiciliu, părăsind locuința. Acum femeia riscă să ajungă după gratii pentru 30 de zile, pe lângă infracțiunile pentru care i s-a aplicat măsura preventivă, fiind cercetată și pentru evadare.

 

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a unei femeie, de 48 de ani, din Bistrița-Viișoara, cercetată pentru evadare. Femeia se află în arestul I.P.J. Bistrița-Năsăud, iar în cursul zilei de astăzi, 31 martie, va fi prezentată instanței, cu propunere de luare a unei noi măsuri preventive.

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, femeia, față de care era dispusă măsura arestului la domiciliu, ar fi părăsit domiciliul și ar fi încălcat cu rea-credință măsura preventivă, fiind depistată, în flagrant delict, de către polițiștii Biroului de Ordine Publică Bistrița.

În cauză a fost întocmit un dosar penal în care polițiștii Serviciului de Investigații Criminale efectuează cercetări pentru evadare.

 

Sursa: Realitatea de Bistrita-Nasaud

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.