Regia Națională a Pădurilor – Romsilva a lansat prin Direcța Silvică Bistrița-Năsăud un produs nou și unic pe piața din România – trăsura tip fast-food, completând astfel oferta singurului atelier de confecționat trăsuri și sănii din țară.

„Trăsura tip fast-food se realizează în Atelierul de confecţionat trăsuri şi sănii din cadrul Centrului de Valorificare a Produselor Pădurii din municipiul Bistriţa şi se vinde la preţul de 30.000 de lei. Se poate monta în spaţii publice, poate fi tractată hipo sau auto şi este dotată cu toate facilităţile pentru a fi autorizată să circule pe drumurile publice„, se arată într-un comunicat al Regiei Naţionale a Pădurilor.

În funcție de solicitare, această trăsură poate ajunge la următoarele gabarite: 6 m lungime, 2,8 m latime și 2,8 m înălțime. Este confecționată din materiale reciclabile, este izolată termic și are toate dotările necesare pentru scopul declarat. Prețul unei trăsuri este de aproximativ 30.000 de lei.

Acest produs inedit arată că Romsilva se adaptează la cerinţele pieţei actuale, diversificându-şi gama de produse şi servicii oferite publicului larg. Deşi am denumit-o generic ‘trăsură tip fast-food’, aceasta îşi poate schimba destinaţia în florărie, librărie, magazin de suveniruri, cafenea, gelaterie sau cofetărie. Fiecare trăsură se confecţionează manual, cu multă atenţie şi migală, de oameni pricepuţi. Avem deja cereri din toată ţara, chiar şi de la Bucureşti, şi încercăm să le onorăm pe toate”, a declarat directorul general al Romsilva, Gheorghe Mihăilescu, citat în comunicat.

Potrivit reprezentanților Direcției Silvice Bistrița-Năsăud, o astfel de trăsură a fost deja confecționată pentru o companie din județul Suceava și în prezent mai există o solicitare din partea unei alte companii din București care a comandat 10 astfel de trăsuri.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Direcția Silvică Bistrița-Năsăud are bucuria de a lansa pe piață un nou produs: TRĂSURA TIP „FAST-FOOD” prezentată în clipul alăturat.Trăsura poate avea diverse utilizări:- ??? Fast-Food- ??? Gelaterie / cofetărie- ????? Florărie / Cadouri / Artizanat- ??? Librărie / Hobby- ??? Stand herghelii, concursuri hipice- ???☕️ Coffee shop / BerărieVă așteptăm pentru comenzi personalizate la Atelierul din cadrul C.V.P.P. Bistrița, str. Calea Moldovei nr. 13A, tel. 0263/232.466.

Publicată de Directia Silvica Bistrita-Nasaud pe Miercuri, 17 iulie 2019

Direcţia Silvică Bistriţa-Năsăud realizează trăsuri şi sănii din anul 2004, când a deschis atelierul pentru Herghelia Beclean. Atelierul confecţionează anual peste 30 de modele din diverse categorii, noutatea fiind că, din acest an, oferta este întregită cu trăsura tip fast-food.

Portofoliul de clienţi cuprinde administraţii publice locale, societăţi private sau diverşi crescători de cai, care oferă servicii de turism ecvestru şi ecoturism.

Romsilva prospectează şi posibilitatea extinderii peste hotare urmând a fi confecţionate, în curând, trăsuri unicat destinate comerţului comunitar. Atelierul confecţionează la cerere şi boxe pentru cai, indispensabile oricărui crescător profesionist de cai„, se mai precizează în comunicat.

FOTO/VIDEO: Romsilva, Direcția Silvică Bistrița-Năsăud

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.