Doi copii din Bistrița-Năsăud au ajuns la spital după ce au căzut de pe un ATV

Doi copii de 8 și 10 ani din Bistrița-Năsăud au fost accidentați, după ce au căzut de pe un ATV. Cei doi au ajuns la spital, însă viața nu le-a fost pusă în pericol. Deocamdată nu sunt cunoscute împrejurările în care s-a petrecut accidentul. 

 

Un accident mai puțin pbișnuit a avut loc, în urmă cu aproximativ o oră, în localitatea bistrițeană Tiha Bârgăului. Din primele informații rezultă faptul că doi copii, de 8 și 10 ani, respectiv o fetiță și un băiat, s-au urcat pe un ATV, de pe care au căzut.

Deocamdată nu sunt cunoscute împrejurările în care a avut loc accidentul.

Un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean și de unul de prim ajutor SMURD au ajuns la locul accidentului și le-au acordat celor doi copii primul ajutor. Potrivit primelor evaluări, copiii sunt în afara oricărui pericol. Totuși, ei au fost transportați la spital pentru mai multe investigații medicale.

„Echipajele medicale au găsit la fața locului doi minori, o fetiță în vârstă de opt ani și un băiat în vârstă de 10 ani. Băiatul prezintă TCC și excoriații,  iar fetița atac de panică. Ambii copii vor fi transportați UPU SMURD Pediatrie Bistrița pentru mai multe investigații medicale„, a declarat Cristina Răcilă, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

La fața locului se află polițiștii de la Serviciul Rutier care efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurările în care a avut loc evenimentul.

ȘTIRE ÎN CURS DE ACTUALIZARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.