Doina Pană are susținerea PSD Bistrița-Năsăud pentru a candida la alegerile europarlamentare

Deputatul bistrițean Adriana Doina Pană ar putea candida pentru o funcție în Parlamentul European. Organizația PSD Bistrița-Năsăud a anunțat că susține candidatura acesteia pentru un fotoliu de deputat european. 

Deputatul bistrițean Adriana Doina Pană are toată susținerea PSD Bistrița-Năsăud pentru a candida la alegerile europarlamentare din acest an.

”În urma consultării Comitetului Executiv Judeţean al PSD Bistriţa-Năsăud şi a Biroului Permanent al PSD Bistriţa-Năsăud s-a decis cu o majoritate clară susţinerea candidaturii doamnei deputat Adriana Doina Pană pe lista Partidului Social Democrat la alegerile pentru Parlamentul European din luna mai 2019. Decizia va fi înaintată în cel mai scurt timp organizaţiei naţionale PSD spre validare” au transmis, printr-un comunicat de presă, reprezentanții organizației județene a PSD Bistrița-Năsăud.

În 2009, Adriana Doina Pană a mai candidat la alegerile pentru Parlamentul European.

Pană a devenit membru PSD în urma cu 13 ani, în prezent fiind deputat la al doilea mandat și vicepresedinte al formațiunii politice PSD.

Doina Pană a ocupat funcția de ministru al Apelor și Pădurilor în Guvernul Tudose, însă a demisionat la începutul anului 2018, invocând motive de sănătate.

Pană a mai fost, în perioada 4 martie – 13 decembrie 2014, ministru delegat pentru Ape, Păduri și Piscicultură în Guvernul Ponta. De asemenea, din 21 decembrie 2012 si până în martie 2014, ea a fost ministru delegat pentru Dialog social. La data de 26 februarie 2014, în urma demisiei ministrilor PNL din Guvernul Ponta II, Doina Pană a preluat, la propunerea premierului, interimatul Ministerului Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice.

Adriana Doina Pană s-a născut în 16 mai 1957 în comuna Matei din judeţul Bistriţa-Năsăud.

Este licenţiată în electrotehnică, profesia sa de bază fiind de inginer electrotehnist, şi are masterat în Administraţie Publică.

Întreg CV-ul deputatului poate fi consultat AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.