Două atelaje hipo, lovite de mașini! O victimă în stop cardio-respirator. Accidentele s-au produs aproape concomitent, dar în localități diferite

Un grav accident de circulație a avut loc în urmă cu puțin timp în localitatea bistrițeană Nepos, unde o mașină s-a ciocnit cu un atelaj hipo. O victimă a fost găsită în stop cardio-respirator. Aproape concomitent s-a produs un accident similar, dar pe raza localității Pietriș, unde au fost implicate de asemenea o mașină și o căruță.

 

În urmă cu circa o jumătate de oră, pe DN 17 D, în localitatea Nepos din județul Bistrița-Năsăud a avut loc un accident rutier. Potrivit primelor informații o căruță s-a ciocnit cu un autoturism.

În urma impactului au rezultat trei victime, dintre care una este inconștientă. Aceasta a fost găsită de salvatori în stop cardio-respirator, acum medicii luptând pentru a îi salva viața.

 

„La locul accidentului, echipajul SAJ a găsit o victimă de sex masculin aflată în stop cardio-respirator și au început manevrele de resuscitare”, a precizat Ciprian Păcurar, purtătorul de cuvânt al SAJ.

 

Aproape în același timp, un alt apel la numărul unic de urgențe 112 anunța producerea celui de-al doilea accident în care a fost implicat tot un atelaj hipo. Acesta a avut loc pe raza localității bistrițene Petriș. Din primele informații, și în acest caz căruța a fost lovită de o mașină. În urma acestui accident o singură persoană a fost rănită, cu toate că în căruță se aflau trei. Aceasta primește îngrijiri medicale de la un echipaj SMURD de prim ajutor care intervine la fața locului.

În ambele cazuri oamenii legii au început cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-au produs accidentele.

 

Sursă foto/video: Facebook Radu Sîrbu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.