Un accident rutier în care a fost implicat un singur autoturism s-a produs joi dimineaţa, pe DN 17C, pe raza localităţii Telciu din judeţul Bistriţa-Năsăud.

Din primele verificări efectuate la fața locului de polițiștii din Năsăud, a rezultat faptul că pe DN 17C, pe raza localității Telciu, o șoferiță de 21 de ani, din Bistrița, care conducea un autoturism pe direcția de mers Telciu spre Romuli, nu a adaptat viteza într-o curbă spre stânga, a pierdut controlul direcției de deplasare, a intrat în coliziune cu un stâlp din beton, după care a fost proiectată într-un șanț.

În urma accidentului, două persoane au fost rănite – şoferița și o pasageră, cu vârste de 21 şi 35 de ani. Ambele erau conştiente şi cooperante în momentul în care echipajele de intervenţie au ajuns la locul accidentului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, Marius Rus, ambele victime erau ieșite din mașină. Acestea prezintă hematom și excoriații (victima de 21 ani), respectiv traumatism craniocerebral și alte leziuni (victima de 35 de ani). Cele două victime sunt transportate la CPU Năsăud.

Șoferița a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

FOTO: IPJ B-N