Tânărul de 29 de ani din comuna bistrițeană Maieru, care a ajuns azi noapte la spital după ce a fost înjunghiat în fața unui bar din localitate a fost agresat de doi tineri din Sîngeorz Băi, nu doar de unul. Ambii agresori au fost reținuți pentru 24 de ore, anunță IPJ Bistrița-Năsăud. 

 

Un incident grav a avut loc, luni spre marți noaptea, în localitatea Maieru din județul Bistrița-Năsăud, unde un tânăr a fost înjunghiat în abdomen de un alt tânăr cu care intrase într-un conflict. În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că de fapt, este vorba de fapt de doi agresori. Ancheta este derulată sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Năsăud.

În urma extinderii cercetărilor în cazul agresiunii de la Maieru, polițiștii au stabilit faptul că tânărul de 22 de ani, împreună cu un altul de 26 de ani, din Sângeorz Bai l-ar fi agresat pe bărbatul de 29 de ani, din Maieru.

Față de cei doi a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, iar cercetările sunt continuate pentru infracțiunea de vătămare corporală, sub supravegherea Parchetulului de pe lângă Judecătoria Năsăud„, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud, Crina Sîrb.