Două zile de dezbateri pe teme medicale, la Bistrița, în cadrul Forumului Medical Bistrițean

 

Grupul medical Sanovil organizează cea de-a IV editie a Forumului Medical Bistrițean, eveniment care va avea loc în perioada 7-8 Iunie, în incinta Hotelului Coroana de Aur din municipiul Bistrița.

Evenimentul științific are ca temă principală „Educația medicală continuă –  o necesitate pentru orice clinician modern” și va reuni peste 250 de medici de familie si medici specialiști din toate specialitățile medicale.

Vor fi două zile de prezentări susținute de medici din județul nostru (atât din sistemul de sănătate privat, cât și din cel de stat) și de cadre universitare din centrele Cluj-Napoca și Târgu Mureș, urmate de dezbateri cu un accentuat caracter practic. Prin eforturile echipei Sanovil și a conducerii Colegiului Medicilor Bistrița-Năsăud, evenimentul nostru din acest an a fost creditat de către Colegiul Medicilor din România cu 8 puncte EMC, fapt care atestă calitatea științifică a Forumului Medical Bistritean. Participarea în cadrul acestui eveniment este gratuită pentru toti medicii înscriși”, au precizat reprezentanții Grupului Sanovil.

Festivitatea de deschidere a lucrărilor va avea loc vineri, 7 iunie, ora 09:00, în cadrul Restaurantului Hotelului Coroana de Aur.

Programul complet al lucrărilor poate fi consultat mai jos:

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.