Primarul orașului Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, care  a fost condamnat, recent, în primă instanță pentru conflict de interese, a anunțat că s-a autosuspendat din PNL. Cu toate acestea, edilul spune că va candida pentru un nou mandat la alegerile locale din vara acestui an.

 

Traian Ogâgău susține că a luat această decizie pentru că nu vrea să le dea rivalilor ocazia de a-și majora capitalul electoral..

Dat fiind faptul că în această perioadă am de rezolvat câteva probleme legate de situația juridică în care ma aflu, am luat decizia de a mă AUTOSUSPENDA din Partidul Național Liberal.

Această alegere grea pentru mine, vine tocmai fiindcă nu îmi doresc sub nici o formă să dau ocazia unor rău voitori și grupuri de interese să se folosească de situația existentă pentru a încerca să își crească capitalul electoral prin atacuri mârșave, manipulări și minciuni dintre cele mai elaborate, minciuni pe care unii le aruncă în mod sistematic de ani de zile și care au menirea de a-mi creea o imagine falsă„, a scris Traian Ogâgău pe pagina sa de Facebook.

Acesta susține că situația în care se află, nu reflectă adevărul, dar are încredere totală în justiție.

Personal am încredere totală în justiție, motiv pentru care voi lupta cu toate forțele pentru a dovedi tuturor că ipostaza în care ma aflu NU reflectă adevărul și că oricât de mult ar vrea unii să mă vadă pus la pământ nu au nici o șansă pentru că Dumnezeu lucrează prin oameni și sângeorzenii vor fi uniți atât la bine dar mai ales la greu.

Astfel, în următoarea perioadă mă voi concentra la bunul mers al proiectelor pe care le avem în derulare la nivel de Sângeorz-Băi, proiecte în care am pus întreg sufletul și care vor schimba întreg orașul nostru cum nici nu am visat vreodată„, a scris Ogâgău.

Iar pentru final doresc să vă mai transmit un mesaj foarte clar tuturor și vă rog să aveți încredere în mine :

VOI CANDIDA PENTRU UN NOU MANDAT DE PRIMAR AL ORAȘULUI NOSTRU!„, a mai adăugat edilul din Sângeorz Băi.