Femeie din Bistrița, cercetată pentru evaziune fiscală

O femeie din Bistrița a a fost reținută pentru evaziune fiscală, după ce, timp de 10 ani, a obținut venituri din închirierea unor spații de birouri, care în cea mai mare parte nu au fost declarate la Fisc.

 

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Bistrița-Năsăud, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, cu sprijinul de specialitate a tehnicienilor criminaliști din cadrul Serviciului Criminalistic și a luptătorilor din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale au pus, vineri, în aplicare trei mandate de percheziție domiciliară, pe raza municipiului Bistrița și a localității Jelna.

Perchezițiile au vizat domiciliul unor persoane fizice și sediul unei persoane juridice în cadrul unui dosar penal întocmit cu privire la infracțiunea de evaziune fiscală.

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, din cercetări a reieșit faptul că în perioada 2013-2023, o femeie de 57 de ani din Bistrița ar fi obținut venituri din închirierea unor spații cu destinația birouri, venituri care nu ar fi fost declarate organelor fiscale decât într-o mică parte.

În urma perchezițiilor au fost identificate și ridicate sume de bani, respectiv 35.525 de euro și 108 dolari, precum și înscrisuri cu valoare probatorie.

La aceeași dată polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, au dispus măsura preventivă a reținerii față de femeia de 57 de ani. 

Cercetările sunt continuate de către Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, în vederea stabilirii întregii activități infracționale și participații penale.

Sursa: Realitatea de Bistrita-Nasaud

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.