Femeie din Bistrița, găsită moartă într-un pârâu

Trupul neînsuflețit al unei femei a fost găsit în această dimineață, într-un pârâu din zona industrială a municipiului Bistrița, cunoscut sub numele de Valea Căstăilor. Este vorba despre o femeie care locuia în zonă și care are în jur de 60 de ani.

 

Un incident nefericit a avut loc în această dimineață în zona industrială, cunoscută sub numele de Valea Căstăilor, a municipiului Bistrița, unde, în această dimineață, o femeie în vârstă de aproximativ 60 de ani a fost găsită fără suflare într-un pârâu, nu departe de casa în care locuia. Descoperirea a fost făcută de un bărbat care se pare că locuiește și el în zonă.

Din primele informații ar fi vorba despre un nefericit accident. În cursul dimineții, femeia a ieșit din casă, a vrut să traverseze pârâul pe un podeț improvizat și a alunecat pe zăpadă căzând în apă. Căzătura i-a fost fatală, femeia fiind găsită în apa rece a pârâului cu fața în jos, decedată.

Echipajul ajuns la fața locului nu a avut ce să facă decât să constate decesul, precizează Ciprian Păcurar, purtătorul de cuvânt al SAJ Bistrița-Năsăud.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj de la Criminalistică din cadrul IPJ Bistrița-Năsăud, care vor stabili cum s-a petrecut accidentul.

La fața locului, politistii Biroului de Investigatii Criminale au identificat o femeie, în vâsrtă de 60 de ani, care locuia în apropiere. Va fi dispusă necropsia care va stabili cu exactitate cauza decesului. Se fac cercetari pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul„, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.