Un tânăr de 23 de ani și-a pierdut viața, luni seara, după ce a pierdut controlul autoturismului pe care îl conducea și a intrat in coliziune cu un cap de pod, în localitatea bistrițeană Rusu Bârgăului. În același autoturism se mai afla o persoană, care a scăpat cu viață, însă a suferit traumatisme multiple.

 

Modulul SMURD a intervenit, luni seara, la un accident rutier care a avut loc în localitatea Rusu Bîrgăului, unde un autoturism s-a izbit de un cap de pod. Două persoane – șoferul și un pasager –  au rămas încarcerate. Șoferul, un tânăr în vârstă de 23 de ani, a fost extras în stop cardiorespirator, iar în final a decedat.

Echipaje de intervenție au găsit două victime de sex masculin încarcerate. Pompierii militari care încadrează echipajele de descarcerare au procedat la decopertarea totală a autoturismul pentru a extrage victimele. 

Pasagerul din dreapta a fost extras conștient, prezenta multiple traumatisme și a fost predat echipajului de terapie intensivă mobilă SMURD. 

Conducătorul auto a fost extras în stop cardiorespirator, imediat a fost început protocolul de resuscitare însă, din pacate, organismul bărbatului nu a răspuns manevrelor, astfel că medicul care încadrează echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD a fost nevoit să îi declare decesul la locul accidentului„, a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

La fața locului se află polițiștii Serviciului Rutier care dirijează circulația în zonă și efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor.

 

 

Conform primelor date, șoferul unui autoturism, un tânăr de 23 de ani din Bistrița, care conducea un autoturism pe DN 17, pe direcția Vatra Dornei- Bistrița, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat in coliziune cu un cap de pod. În autoturism se afla încă un pasager.

Din păcate, tânărul de 23 de ani decedat. Pasagerul a fost transportat la spital și urmează a fi identificat„, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.