FOTO/VIDEO: Incendiu într-un sat din Bistrița-Năsăud! O casă a ars în totalitate

O casă din localitatea bistrițeană Chintelnic a fost afectată puternic de un incendiu, în această după-amiază. Acoperișul casei a ars complet, iar obiectele din interior au fost distruse și ele de flăcări. Practic, din locuință au rămas în picioare doar pereții.

 

Incendiul care a izbucnit în jurul orei 14:00, a fost lichidat în circa 25-30 de minute, de către pompierii militari ajunși la fața locului.

Flăcările au mistuit complet acoperișul unei case cu două camere în care locuiau mai multe persoane de etnie romă. Totodată, oamenii au rămas și fără bruma de obiecte din interiorul locuinței.

Pe timpul intervenției a fost evacuată o butelie  din casa afectată de incendiu și protejată casa alăturată, în care locuiau 9 persoane (2 adulți și 7 copii) situată la circa 1,5 m de casa cuprinsă de incendiu în totalitate.

Prin evacuarea buteliei a fost împiedicată producerea unei deflagrații. Casa cuprinsă de flăcări ( aproximativ 60 mp) a ars aproape în totalitate ( fără peretii interiori și exteriori). Cauza probabilă a incendiului este în curs de stabilire”, transmite ISU BIstrița-Năsăud.

Din fericire nu s-au înregistrat victime. Una dintre femeile care locuiesc în casa afectată de incendiu a suferit un atac de panică și a primit  îngrijiri medicale la fața locului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.