Un accident rutier în care au fost implicate 9 autoturisme și o autobasculantă, a avut loc joi seara pe DN 17, în cartierul Unirea din Bistrița. Din cauza exploziei unei anvelope, șoferul unei autobasculate încărcată cu piatră a pierdut controlul acesteia și a intrat în coliziune cu o coloană de 9 autoturisme care erau oprite la culoarea roșie a semaforului, după care s-a răsturnat. Un singur bărbat a fost rănit, acesta suferind o fractură de membru superior. 

 

 

Mai multe echipaje de polițiști de la Rutieră și polițiști locali au intervenit, joi seara, ca urmare a unui accident rutier care a avut loc, pe DN 17, în cartierul Unirea din Bistrița.

„Conform primelor date, cel mai probabil din cauza exploziei unei anvelope, șoferul unei autobasculate ( încărcată cu piatră) care circula pe direcția Bistrița-Vatra Dornei, un bărbat de 50 de ani, din Susenii Bârgăului, a pierdut controlul acesteia și a intrat în coliziune cu o coloană de 9 autoturisme care erau oprite la culoarea roșie a semaforului, după care s-a răsturnat”, a transmis CRina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Accidentul a fost soldat cu rănirea unui bărbat de 53 de ani, din Livezile, conducător al unuia dintre autoturismele avariate, care și care a fost transportat la spital cu o plagă la nivelul unui membru superior. 

Toți conducătorii auto implicați au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc accidentul polițiștii Biroului Rutier.

ImagineImagineImagine