Gala ”Moș Nicolae pentru copii cu dizabilități”, un succes. Donațiile se transformă în o mie de ore de terapie pentru copilașii cu nevoi speciale (FOTO)

Peste 150 de bistrițeni au luat parte la cea de-a XII-a ediție a Galei “Moș Nicolae pentru copii cu dizabilități”, eveniment organizat de Fundația Inocenți Bistrița cu scopul de a aduna fonduri pentru susținerea programelor dedicate copiilor cu nevoi speciale.

”A fost o seară cu adevărat magică pentru noi toți, plină de energie pozitivă, surprize unele mai interesante decât altele, dar și multe activități emoționante. Printre acestea, s-a numărat și un moment de meloterapie pus în scenă de câțiva beneficiari și specialiști Inocenți din cadrul programului de Intervenție Timpurie. Ulterior, atmosfera sărbătorilor de iarnă a fost întregită prin colindul pregătit de personalul Fundației Inocenți, acompaniat la chitară de Maria Matean, o tânără interpretă de muzică folk. Nu au lipsit nici momentele antrenante, trupa de dans Reborn Family, coordonată de coregraful Dora Pralea, oferind celor prezenți un show de excepție” precizează echipa Fundației Inocenți.

Pe parcursul serii, cei peste 150 de invitați au avut ocazia să ia parte la diverse activități precum: Christmas Bingo, Oglinda Magică, tombolă, dar și licitația în cadrul căreia au fost puse la bătaie obiecte de valoare donate de artişti plastici, sportivi, dar nu numai. Printre produsele licitate s-au aflat și tricourile lui Gheorghe Hagi și al lui Gabi Balint, acestea purtând semnăturile sportivilor. De asemenea, și-au găsit proprietari și un tablou donat de Mariana Moldovan, un aranjament de Crăciun oferit de Atelierul Cristinei, produse Wawa Fresh Cosmetics, un voucher pentru un curs de dezvoltare pentru copii donat de către Children Clever, flori realizate din hârtie oferite de Petalia by Ziona, dar și multe alte produse și servicii.

În seara evenimentului, directorul Fundației Inocenți Bistrița, Laura Filipoi, a înmânat diplome celor mai importanți colaboratori ai Fundației Inocenți Bistrița: Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Bistrița-Năsăud, Spitalul Județean de Urgență Bistrița-Năsăud, Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud, Primăria Municipiului Bistrița, Clubului Rotary Bistrița si Clubul Rotary Nosa.

Prin mărinimia invitaților și a sponsorilor, anul acesta s-au strâns peste 40 mii lei. Aceste fonduri vor asigura peste 1.000 de sesiuni de terapie pentru copiii beneficiari ai Centrului de Intervenție Timpurie Inocenți.

An de an, prin acest eveniment, organizatorii doresc să atragă atenția asupra situației copiilor cu dizabilități care pot face progrese incredibile în recuperare și reintegrare în societate și prin terapii alternative.

Misiunea Fundației Inocenți este aceea de a oferi sprijin copiilor și familiilor acestora aflați în nevoie, pentru a avea o viață mai bună.

FOTO: Facebook – Fundația Inocenți Romanian Children’s Relief

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.