Handbalista Maria Țanc a semnat cu CS Gloria 2018. Următoarele două sezoane va juca la Bistrița

Una dintre cele mai apreciate tinere jucătoare de handbal din țară – Maria Țanc a semnat un contract cu echipa CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, iar în următoaele două sezoane, sportiva născută la Telciu, în județul Bistrița – Năsăud va juca sub culorile clubului Gloria 2018 Bistrița Năsăud.

Sportiva spune că a ales să joace pentru echipa bistrițeană pentru că ”aici se construiește un proiect frumos”.

”Echipa e valoroasă, cu multe jucătoare experimentate de la care am multe de învațat și evident … mi-am dorit să mă întorc acasă. Îmi doresc să muncesc, să progresez și să ajut echipa cât mai mult pentru a ne îndeplini obiectivele. Îmi place atmosfera creată de publicul bistrițean la fiecare meci”, a declarat Maria Țanc.

Handbalista joacă handbal de la vârsta de 14 ani. Și-a făcut o parte a junioratului la Liceul cu Program Sportiv din Bistrița, de unde în vara anului 2017, odată cu desființarea echipei de junioare, a fost transferată la Clubul Sportiv Școlar Viitorul Cluj Napoca. A activat până acum la echipa de junioare I a CSS Viitorul. Jucătoarea are dublă legitimare și la echipa divizionară A – CSU Oradea.

În vara anului 2018 a participat la un turneu de Beach Handball alături de CSS Viitorul Cluj, fiind desemnată golgheterul competiției. În aceeași perioadă, a fost convocată și la un stagiu de pregătire alături lotul național de Beach Handball. Câteva luni mai târziu a venit confirmarea și la tineret, Maria Țanc participând la un stagiu de pregătire alături de Lotul Național de Tineret al României.

Sursa: CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.