Bistrițean, trimis în judecată pentru tentativă de omor, după ce l-a bătut crunt pe un bărbat

Un bărbat din județul Bistrița-Năsăud a fost trimis în judecată, pentru tentativă de omor, după ce la începutul anului trecut l-a bătut crunt pe un alt bărbat. Victima a avut nevoie de aproximativ 50 de zile de îngrijiri medicale și, potrivit procurorilor, viața acesteia a fost în primejdie.

 

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud l-au trimis în judecată, la jumătatea lunii aprilie, pe un T.F., acuzat de tentativă de omor. Acesta avea un conflict mai vechi cu un alt bărbat, pe care, în luna ianuarie a anului trecut, l-a bătut cu pumnii și cu un lemn, cauzându-i răni grave.

La data de 24.01.2018, pe fondul unei stări conflictuale preexistente cu persoana vătămată O.N.C., a agresat-o fizic pe aceasta, a lovit-o în mai multe rânduri cu pumnii și cu un corp dur, respectiv cu un lemn, în diferite zone ale corpului (inclusiv în zona capului), producându-i persoanei vătămate leziuni traumatice care au necesitat un număr de îngrijiri medicale cuprins între 17-18 și 45-50, viața persoanei vătămate fiind pusă în primejdie ca urmare a leziunilor produse acesteia din cauza fracturilor costale pneumotoracice stâng și a rupturii de splină cu hemoperitoneu (n. r. – acumulare de sânge în cavitatea peritoneală), moartea victimei neproducându-se ca urmare a intervențiilor chirurgicale„, precizează purtărtorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, procurorul Adrian Briciu.

 

Luna trecută, instanțele de judecată au admis 4 solicitări de arestare preventivă, iar alte două au fost respinse. Totodată, procurorii au dispus în aceeași perioadă aplicarea a 9 măsuri preventive a controlului judiciar.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.