Holurile secției de Anestezie și Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița vor fi transformate în mici galerii

Holurile secției de Anestezie și Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița vor fi transformate în mici galerii de artă fotografică, după ce conducerea unității medicale a lansat un apel către pasionații de fotografii din județul Bistrița-Năsăud. 

Managerul Spitalului Județean de Urgență Bistrița, Gabriel Lazany, a lansat anul trecut o propunere către pasionații de artă fotografică. Cei care au realizat fotografii pe care le-au considerat reușite au avut posibilitatea să le expună pe holurile și în sălile de așteptare ale unității medicale, cu scopul de a transforma aceste încăperi în mici galerii. După ce propunerea a fost primită foarte bine și s-a dovedit a fi un succes, Gabriel Lazany face din nou apel la amatorii și profesioniștii de artă fotografică.

Deoarece, proiectul “Spitalul Județean de Urgență Bistrița – galerie de artă fotografică” realizat la parterul spitalului a fost un succes, acesta va fi implementat și în secția de terapie intensivă, unde lucrările avansează în ritm alert. Tema aleasă: “Flori în natură””, a anunțat managerul SJU Bistrița.

Toți cei care doresc ca fotografiile lor să fie expuse în incinta spitalului, pot să le trimită pe adresa de e-mail: [email protected] sau să le depună pe suport electronic la secretariatul unității de pe strada General Grigore Bălan nr. 43, parter. Însă, fotografiile trebuie să îndeplinească o serie de criterii:

  • Rezoluția trebuie să fie mare astfel încât să permită printarea în format A1 (aprox. 85×60 cm) fără a fi deteriorată calitatea imaginii;
  • Formatul poate fi tip “portrait” sau “landscape”;
  • Fotografiile trebuie personalizate astfel:- colțul din stânga jos: numele artistului fotograf;- colțul din dreapta jos: ce reprezintă și anul (ex: lan de maci – 2018).

Cele mai frumoase lucrări vor fi expuse pe holurile secției de Anestezie și Terapie Intensivă, secție aflată în plin proces de reabilitare, modernizare și extindere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.