Hoți din județul Mureș, prinși în flagrant de polițiștii bistrițeni. Au furat bani și bijuterii din două apartamente de pe raza municipiului Bistrița

Polițiștii bistrițeni au prins în flagrant trei bărbați din județul Mureș, care încercau să sustragă bunuri dintr-o locuință situată pe raza municipiului Bistrița. În urma cercetărilor, s-a stabilit că aceștia au mai dat două spargeri în Bistrița, reușind să fure bani și bijuterii, în valoare de aproximativ 6.000 de lei.

”Un echipaj de poliție din cadrul Biroului de Ordine Publică Bistrița a surprins în flagrant delict, la data de 1 martie, trei persoane care încercau să sustragă bunuri dintr-o locuință, situată pe raza municipiului Bistrița” arată Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, într-un comunicat de presă.

Polițiștii, care se aflau în patrulare în zona respectivă, au observat trei bărbați care au intrat în scara unui bloc și care aveau un comportament suspect. I-au urmărit pe cei trei, iar la scurt timp i-au surprins în flagrant delict, după ce au forțat ușa unui apartament, din care încercau să sustragă bunuri.

Ulterior, în urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că bărbații au vârste cuprinse între 26 de ani și 38 de ani și sunt din Târnăveni, județul Mureș. În plus, s-a descoperit că nu sunt la prima faptă de acest gen.

”În urma extinderii cercetărilor, a reieșit faptul că, la data de 18 februarie,  aceștia, împreună cu încă un bărbat, de 51 de ani, tot din Târnăveni, ar fi sustras bani și bijuterii, în valoare de aproximativ 6000 de lei, din două apartamente, situate pe raza municipiului Bistrița” mai arată IPJ B-N.

Cei trei bărbați au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore și urmează să fie prezentați Judecătoriei Bistrița, cu propunere de arestare preventivă. Cercetările sunt continuate de către Biroul de Investigații Criminale în cadrul unui dosar penal de furt calificat.

FOTO: www.evz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.