În Bistrița, continuă activitatea de dezinfecție! Astăzi se intervine în 200 de locații

În municipiul Bistrița continuă activitatea de dezinfecție a scărilor de bloc, cu echipe formate din angajați Direcției de Servicii Publice și voluntari ai Serviciului Protecție Civilă și Voluntariat pentru Situații de Urgență.

 

Astăzi, 4.04.2020 continuă activitatea de dezinsecție a scărilor de bloc din zona cuprinsă în perimetrul străzilor Împăratul Traian – Iosif Vulcan – Independenței – Gării. Echipele formate din angajați a Direcției de Servicii Publice și voluntari ai Serviciului Protecție Civilă și Voluntariat pentru Situații de Urgență folosesc soluții avizate și recomandate de Direcția de Sănătate Publică și au programate pentru astăzi intervenții în 200 de locații – casa scării, după ce ieri s-a interveni în alte 160 de locații.

Angajaților municipalității li s-au alăturat astăzi și cei ai unei firme din Bistrița care intervin în spațiile publice din zonele carantinate precum și în parcările centrelor comerciale din oraș.

„Le muțumim pentru implicare și îi asigurăm că sprijinul lor este deosebit de important pentru noi toți.

De asemenea adresez un apel către cetățenii Municipiului Bistrița să sprijine aceste intervenții și înlesnească accesul echipelor noastre în spațiile publice unde se intervine precum și în incinta casei scării”, a transmis primarul municipiului Bistrița, Ovidiu Crețu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.