În noaptea de joi spre vineri a nins abundent și a fost viscol în Pasul Tihuța. Se intervine cu autofreza pe DN 17 pentru a lărgi platforma drumului (VIDEO)

Vineri dimineața, drumarii din Bistrița-Năsăud intervin pe DN 17, care leagă Transilvania de Moldova, cu o autofreză pentru a lărgi platforma drumului, după ce pe parcursul nopții a nins abundent și a fost viscol. 

În zonele montane ale județului Bistrița-Năsăud a nins abundent în noaptea de joi spre vineri, iar în Pasul Tihuța a fost viscol, informează Instituția Prefectului județului Bistrița-Năsăud.

Drumarii din cadrul Secției de Drumuri Bistrița intervin în aceste momente cu autofreza pentru a lărgi platforma drumului, în zonele în care a viscolit.

A nins abundent în zonele de munte, azi noapte, iar în Pasul Tinuta a fost viscol.Pentru a lărgi platforma drumului, în acest moment se intervine cu autofreza, în zonele cu viscolituri.❗️Comitetul Județean pentru Situații de Urgență monitorizează în permanență starea drumurilor.? DN17, ora 09:30- SDN Bistrița

Publicată de Instituţia Prefectului Bistriţa-Năsăud pe Vineri, 25 ianuarie 2019

Potrivit Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, ”se îndepărtează zăpada de pe marginea drumului pentru a se lărgi suprafața practicabilă a carosabilului”. Pe drumurile naționale din Bistrița-Năsăud  s-a actionat cu 16 autoutilaje și s-au răspândit 48 de tone de material antiderapant pe toate sectoarele: DN 17, DN 17D, DN 17C, DN 15A.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență monitorizează în permanență starea drumurilor.

VIDEO: Instituția Prefectului județului Bistrița-Năsăud

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.