Încă o trecere la nivel cu calea ferată din Bistrița va fi reabilitată și modernizată

 

După ce a efectuat lucrări de reabilitare și modernizare a unei treceri la nivel cu calea ferată din municipiu, Primăria Bistrița va executa astfel de lucrări la încă o trecere la nivel cu calea ferată din oraș, situată într-o zonă aglomerată. Este vorba despre trecerea la nivel cu calea ferată din zona străzilor Ioan Stavici – Eroilor. Circulația în zonă va fi închisă în perioada 18 – 28 iunie. 

Primăria Bistrița are în derulare execuția lucrărilor pentru obiectivul de investiții „Creare acces auto între strada Arțarilor și strada Colibiței, inclusiv modernizare străzii Colibiței”.

După ce lucrările pe strada Colibiței s-au încheiat și această stradă a fost complet reabilitată, s-au executat lucrări și în zona trecereii la nivel cu calea ferată de la intersecția străzilor Andrei Mureșanu – Drumul Dumitrei Vechi.

De asemenea, în cadrul proiectului mai sunt prevăzute și alte lucrări de modernizare a trecerii la nivel cu calea ferată de la intersecția străzilor Ioan Slavici – Eroilor.

În acest sens, pentru a se putea realiza lucrările, Primăria Bistrița anunță că circulația în zona acestei treceri se va închide în perioada 18 – 28 iunie 2019.

Participanții la trafic și riveranii sunt rugați să dea dovadă de înțelegere și să respecte noile reglementări cu privire la devierea circulației.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.