După ce a efectuat lucrări de reabilitare și modernizare a unei treceri la nivel cu calea ferată din municipiu, Primăria Bistrița va executa astfel de lucrări la încă o trecere la nivel cu calea ferată din oraș, situată într-o zonă aglomerată. Este vorba despre trecerea la nivel cu calea ferată din zona străzilor Ioan Stavici – Eroilor. Circulația în zonă va fi închisă în perioada 18 – 28 iunie. 

Primăria Bistrița are în derulare execuția lucrărilor pentru obiectivul de investiții „Creare acces auto între strada Arțarilor și strada Colibiței, inclusiv modernizare străzii Colibiței”.

După ce lucrările pe strada Colibiței s-au încheiat și această stradă a fost complet reabilitată, s-au executat lucrări și în zona trecereii la nivel cu calea ferată de la intersecția străzilor Andrei Mureșanu – Drumul Dumitrei Vechi.

De asemenea, în cadrul proiectului mai sunt prevăzute și alte lucrări de modernizare a trecerii la nivel cu calea ferată de la intersecția străzilor Ioan Slavici – Eroilor.

În acest sens, pentru a se putea realiza lucrările, Primăria Bistrița anunță că circulația în zona acestei treceri se va închide în perioada 18 – 28 iunie 2019.

Participanții la trafic și riveranii sunt rugați să dea dovadă de înțelegere și să respecte noile reglementări cu privire la devierea circulației.