Încă un caz de infectare cu CoVid-19, în comuna Parva! Primarul confirmă

0
1

Încă un caz de infectare cu noul coronavirus în Bistrița-Năsăud! Este vorba de o femeie de 56 de ani din comuna Parva, care a fost confirmată luni cu CoVid-19, potrivit primarului Ioan Strugari.

 

Femeia este fost cadru didactic și, deși are doar 56 de ani, este pensionată de boală, având probleme cu rinichii. Duminică seara s-a simțit rău și a  și a fost transportată la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență din Bistrița, iar astăzi a venit și rezultatul pozitiv pentru CoVid-19. 

Primarul Ioan Strugari spune că nu poate să își explice de unde a putut contacta femeia boala, datorită faptului că aceasta a părăsit domiciliul doar când a fost dusă la dializă, la Bistrița. 

„Eu nu am văzut-o ieșind nicăieri. Nu pot să înțeleg. E incredibil! Nu mă așteptam la un asemenea caz!”, a mai spus Ioan Strugari.

Totodată, edilul din Parva exclude varianta ca femeia să se fi infectat de la vreunul dintre cei circa 200 de localnici care au fost în izolare sau carantină, întrucât niciunul dintre aceștia nu au prezentat vreun simptom al bolii.

 

Potrivit lui Ioan Strugari, familia femeii, respectiv soțul, care lucrează în construcții, și unul dintre copii au intrat în izolare. De asemenea, cei doi au fost testați pentru CoVid-19.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.