Încă un parlamentar PNL, confirmat pozitiv cu CoVid-19! Despre cine este vorba

Încă un parlamentar fost depistat pozitiv cu CoVid-19. Este vorba despre Mircea Banias, deputat de Constanța, care susține că nu ar fi intrat în contact direct cu niciunul dintre parlamentarii depistați pozitiv cu coronavirus. 

 

 

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, în cursul zilei de luni, 16 martie, au fost comunicate rezultatele testelor efectuate sâmbătă, 14 martie, la Palatul Parlamentului.

Imagine

 

„În urma acestora a fost confirmat un singur caz pozitiv al infectării cu noul coronavirus (COVID-19) în persoana deputatului Mircea Banias.

Potrivit declarațiilor domniei sale, nu a luat contact direct cu niciunul dintre parlamentarii confirmați pozitiv cu noul coronavirus, nu a participat la reuniunile politice la care a luat parte senatorul Vergil Chițac și nu a efectuat deplasări în zone aflate sub atenționare. Deputatul Mircea Banias este asimptomatic. Și în cazul domniei sale va fi declanșată ancheta epidemiologică pentru identificarea tuturor contacților”. informează sursa citată. 

Grupul de Comunicare Strategică recomandăm tuturor persoanelor care s-au aflat într-un contact direct cu o persoană confirmată cu noul coronavirus să se autoizoleze la domiciliu și să informeze în cel mai scurt timp autoritățile. 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.