Ioan Turc: Vicepremierul Suciu, această «săgeată albastră» a politicii românești! Să aibă casca de protecție la îndemână

Președintele PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc, critică în termeni ironici, pe pagina sa de Facebook, problemele care există pe căile ferate din România, în condițiile în care în ultima perioadă au deraiat câteva trenuri. Ironiile liderului liberal au ca țintă pe vicepremierul Daniel Suciu, dar și pe ministrul Transporturilor Răzvan Cuc.

 

În urmă cu doi ani, mai precis pe 1 august 2017, actualul vicepremier Daniel Suciu și ministrul Transporturilor Răzvan Cuc au redeschis cu mare tam-tam circulația feroviară pe relația Ilva Mică-Rodna Veche, după o investiție de circa 1,2 milioane lei. Totul s-a dovedit un eșec, în condițiile în care după cinci luni de funcționare a renunțat la această rută din motive de nerentabilitate.

 

După ce vineri seara, în localitatea Coșbuc, a deraiat  un tren accelerat care circula pe relația Sighetu Marmației – București Nord, Ioan Turc, președintele PNL Bistrița-Năsăud în ironizează pe cei doi oficiali social-democrați. Plotrivit liberalului bistrițean, Daniel Suciu e priceput în a pune în mișcare trenuri de mare viteză, în zone în care sunt probleme cu calea ferată.

Trenul Regio deraiat la Coșbuc e al patrulea din această săptămână pe liniile CFR. Să intervină vicepremierul Dani Suciu, că e priceput la a pune în mișcare trenuri de mare viteză pe linii ferate unde nu se poate circula cu mai mult de 30 de km la oră! Norocul nostru, fiindcă, atunci când deraiază, trenurile mai degrabă se lasă obosite pe o rână„, a scris Ioan Turc pe pagina sa de Facebook.

Liderul liberal bistrițean nu se abține să nu facă aluzie la faptul că Daniel Suciu, pe care îl numește acum „săgeată albastră”, înainte de a deveni membru PSD, a cochetat cândva cu PNL. Totodată, îi dă acestuia și un sfat: să ibă casca de protecție la îndemână.

Marile speranțe pe care ni le punem în vicepremierul Suciu, această «săgeată albastră» (pardon, roșie, fostă galbenă) a politicii românești, ar fi să nu repete succesul marelui său vis feroviar de pe linia Ilva Mică – Rodna Veche, unde a înfrânt după 4 luni de la inaugurarea făcută de ubicuul ministru Cuc. Sau să-l repete, dar să aibă casca de protecție la îndemână, ca iluștrii săi magiștri„, a conchis Ioan Turc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.