Ionuț Simionca: Am fost de partea bună a istoriei! Românii nu mai acceptă infractori

Președintele PMP Bistrița-Năsăud, deputatul Ionuț Simionca, a făcut un scurt bilanț al rezultatelor obținute de organizația pe care o conduce la alegerile europarlamentare. Alesul bistrițean este de părere că, în Bistrița-Năsăud, PSD a primit o lecție binemeritată la alegerile europarlamentare, iar în ceea ce privește referendumul, rezultatul demonstrează că românii nu mai acceptă infractori.

 

Deputatul PMP Ionuț Simionca transmite mulțumiri alegătorilor din Bistrița-Năsăud care au fost alături de partidul său.

Mulțumesc celor câteva mii de locuitori ai județului care au crezut în noi și ne-au votat în 26 mai, dându-ne șansa să le reprezentăm interesele în Parlamentul European. În același timp, sunt recunoscător echipei PMP Bistrița-Năsăud, fără de care rezultatul nostru la aceste alegeri nu ar fi fost posibil”, a declarat acesta.

Alesul bistrițean susține că angajamentele pe care PMP și le-a luat în campania pentru alegerile europarlamentare se vor transforma în acțiuni concrete în Parlamentul European.

Pentru noi, această campanie electorală a fost plină de emoții, gândurile noastre îndreptându-se, în fiecare clipă, spre părinții, copiii, frații, surorile sau prietenii noștri plecați în străinătate la muncă, pentru a oferi familiilor lor de acasă o viață mai bună. Ne-am angajat să le fim scut și pavăză românilor, oriunde s-ar afla aceștia, și să pledăm la Bruxelles pentru condiții de viață în România la nivel comparabil cu cel din Vestul Europei. Datorită sutelor de mii de români care au ales PMP în 26 mai, angajamentele pe care ni le-am luat se vor transforma în acțiuni concrete în Parlamentul European”, susține Ionuț Simionca.

În opinia acestuia, „la alegerile europarlamentare, în județul Bistrița-Năsăud PSD a primit o lecție binemeritată, în timp ce forțele de opoziție – PNL, USR-PLUS și PMP au împreună o majoritate de peste 58%”.

Remarc, de asemenea, că, dincolo de plutonul celor trei partide care au obținut, la nivel național, scoruri de peste 20%, singurul partid care a mai trecut pragul electoral în Bistrița-Năsăud este PMP”, a mai adăugat parlamentarul bistrițean.

Ionuț Simionca spune că a susținut cu toată convingerea referendumul, iar rezultatul este unul concludent: românii u mai acceptă infractori.

În ceea ce privește referendumul, pe care l-am susținut cu toată convingerea, rezultatul acestuia demonstrează, fără niciun dubiu, că românii nu mai acceptă infractori în viața publică, că românii nu sunt o națiune de hoți. Nimeni nu se va mai putea opune, de acum înainte, voinței categorice a poporului, exprimată la un scrutin cu o participare atât de largă”, a explicat parlamentarul bistrițean.

Acesta mai precizează că la alegerile de duminică și la referendum a fost „de partea bună a istoriei”.

Vreau să îi asigur pe locuitorii județului Bistrița-Năsăud că, așa cum am făcut-o și până acum, le voi reprezenta și pe mai departe interesele în Parlamentul României”, a conchis Simionca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.