Ionuţ Simionca: ”Cifrele arată bine doar când vine vorba de bunăstare în PSD!”

Deputatul bistrițean Ionuț Simionca este de părere că în ceea ce privește bugetul și produsul intern brut, cifrele arată bine doar pentru social democrați, nu și pentru restul românilor, pentru care cifrele arată dramatic când vine vorba de nivelul de trai.

”Reprezentanții principalului partid de guvernământ, PSD, sunt total desprinși de realitate. În timp ce, pentru Liviu Dragnea, „cifrele arată bine”, în termeni de venituri la buget și produs intern brut, pentru milioane de români cifrele arată dramatic atunci când vine vorba de nivelul de trai. Chiar dacă liderul PSD nu a aflat încă, românii sunt împovărați de explozia de prețuri la combustibili, gaze, alimente, bunuri și servicii de larg consum, precum și de creșterea dobânzilor la credite și de devalorizarea leului. Măririle de salarii și pensii cu care PSD se împăunează au dispărut de mult timp sub presiunea inflației și sub greutatea ROBOR. Cum poate explica PSD faptul că o creștere de 32% a veniturilor bugetare în ultimii doi ani i-a sărăcit pe românii care muncesc?” este de părere deputatul Ionuț Simionca.

Președintele Partidului Mișcarea Populară Bistrița-Năsăud mai consideră că România se confruntă cu un paradox: ”Cum e posibil ca PIB-ul României să crească cu 25% în ultimii doi ani, iar trei sferturi din populația României să considere că țara noastră se îndreaptă într-o direcție greșită sub guvernarea PSD-ALDE?”.

Parlamentarul bistrițean mai afirmă că tinde să creadă că atunci când liderul PSD, Liviu Dragnea, afirmă că avem de-a face cu cele mai mari creșteri din istoria României, acesta ar face referire la ”bunăstarea subordonaților săi din partid și a oamenilor săi de casă?”.

”În timp ce Liviu Dragnea se laudă cu realizări mărețe, tot mai mulți cetățeni din județul Bistrița-Năsăud, oameni pricepuți și serioși în meseriile lor, pleacă în străinătate pentru a-și asigura un viitor mai bun. Pentru a arăta cât de bine o duc românii și cum le crește PIB-ul, primarul Ovidiu Crețu le-a scăzut angajaților din primărie salariile de încadrare, că prea multă bunăstare nu-i bună. Dovadă sigură că, la fel ca și colegii săi din PSD, e desprins de realitatea românilor” a mai precizat Simionca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.