Ionuț Simionca: PSD a încurajat infractorii, a slăbit legislația, a fragilizat instituțiile! Sistemul este defect și putred cu totul

Deputatul PMP de Bistrița-Năsăud, Ionuț Simionca, susține că demisia ministrului de Interne, Nicolae Moga, nu va potoli setea de dreptate a românilor și că, în contextul tragediei de la Caracal, tot guvernul ar trebui să demisioneze, în frunte cu Viorica Dăncilă.

 

Demisia Acarului Păun, Nicolae Moga, ministrul cu cel mai scurt mandat din istoria Internelor, nu este deloc suficientă. S-a ajuns aici nu din cauza celor două zile de mandat a lui Moga până la consumarea tragediei Alexandrei, ci din cauza a șapte ani, începând cu 2012, în care PSD a încurajat infractorii, a slăbit legislația, a fragilizat instituțiile și a atins apogeul nu numai prin politizarea funcțiilor de conducere, dar și a celor de execuție„, spune parlamentarul bistrițean.

Potrivit acestuia, nici în comunismul din care PSD-iștii își trag seva nu îți era frică să ieși pe stradă sau să faci naveta, așa cum se întâmplă astăzi, în mandatul de prim-ministru al Vioricăi Dăncilă.

Sacrificii de imagine precum demisia/demiterea lui Nicolae Moga nu vor potoli setea de dreptate a românilor. E clar că sistemul este defect și putred cu totul, el trebuie în întregime dat jos, resetat și reconstruit. Or,asta nu poate să o facă prim-ministrul Dăncilă, până mai ieri marioneta lui Liviu Dragnea. Nu are nici competența, nici forța de a iniția acest demers. PSD nu se poate reforma și, implicit, nu putem crede că ar putea reforma România strâmbă de acum, pe care tot ei au construit-o. În contextul tragediei de la Caracal, tot guvernul ar trebui să demisioneze, în frunte cu Viorica Dăncilă!”, subliniază Ionuț Simionca.

Parlamentarul PMP apreciază că românii au nevoie de siguranță și de speranță.

Trebuie să oferim țării măcar convingerea că există oameni competenți și determinați să repare greșelile comise de guvernările succesive PSD„, conchide deputatul Simionca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.