La Centrul Cultural Dacia din Bistrița vor rula filme și în sala de spectacole Valeria Peter Predescu, care are astfel dublă utilitate. Apar și reguli noi pentru cinefili

Un proiect inițiat în urmă cu mai bine de un an și jumătate, ajunge săptămâna aceasta să prindă viață la Centrul Cultural Dacia din Bistrița. În Sala de spectacole Valeria Peter Predescu vor rula și filme, iar reprezentanții centrului introduc câteva reguli noi pentru cinefili.

”Încă de la început, cinefilii din oraș și-au dorit vizionarea de filme europene, românești, de artă sau biografice în cinematograful din Bistrița. Având în vedere că până acum am dispus de un singur ecran, acest fapt era aproape imposibil de realizat. De aici a prins viață ideea de a crea un spațiu și condițiile vizionării acestui gen de filme” arată reprezentanții centrului.

Astfel, proiectul inițiat va fi demarat prin intermediul a trei filme românești, filme care au umplut sălile de cinematograf în întreaga țară. Acestea vor putea fi urmărite în acest week-end, în sala Valeria Peter Predescu.

Mai mult, cu această ocazie, reprezentanții Centrului Cultural Dacia mai spun că ”respectăm o altă dorință a clienților noștri și anume aceea de a interzice consumul de alimente în timpul filmului și realizarea unei ambianțe sonore mai echilibrată (sunet la un volum mai redus ca în sala Adrian Pintea). O altă regulă pentru a rula filmele în sala Valeria Peter Predescu va fi prezența a minim 10 spectatori în sală, iar pentru cei care cunosc deja sala vă anunțăm că la balcon nu se vor vinde bilete”.

Calitatea imaginii va fi excepțională și, în plus, reprezentanții centrului mai afirmă că prețurile biletelor vor fi unice, 15 lei – bilet întreg sau 10 lei pentru biletul redus (copii, elevi, studenți, pensionari).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.