Complexul de agrement „Heidenfeld” din Viişoara va găzdui în ultimele două zile ale acestei luni – 29 și 30 septembrie 2018, cea de-a XVII-a ediţie a Festivalului „Toamna Bistriţeană”. Manifestarea constituie pentru bistriţeni nu doar o bună ocazie de a-şi face provizii pentru iarnă, ci şi un prilej de a petrece agreabil câteva ore în aer liber.

Cei care vor alege să participe la eveniment vor putea vizita expozițiile cu vânzare de produse agricole, apicole, de păsări și animale mici, standurile de alimentație publică sau vor putea urmări concertele de fanfară.

Pe lângă producătorii de legume, fructe sau produse apicole, în Heidenfeld sunt așteptați să își expună produsele și meşterii artizani. Micii şi berea nu vor lipsi, iar pe scenă se vor desfăşura spectacole folclorice şi concerte de fanfară. În plus, cei mici vor fi, cu siguranţă, încântaţi să privească păsările şi animalele mici pe care crescătorii le vor aduce.

Producătorii agricoli care doresc să participe la „Toamna Bistriţeană” pot depune solicitări până în data de 23 septembrie la sediul Direcţiei de Administrare a Pieţelor situat în Piaţa Decebal.