Liderul liberalilor bistrițeni, Ioan Turc, mulțumit de lista PNL pentru alegerile europarlamentare

Președintele Partidului Național Liberal Bistrița-Năsăud, Ioan Turc, s-a arătat mulțumit de lista formațiunii politice din care face parte pentru alegerile europarlamentare din luna mai și a ținut să își arate aprecierea față de faptul că 7 din primii 8 candidați de pe listă sunt ardeleni.

Partidul Naţional Liberal a decis candidaţii la alegerile pentru Parlamentul European. Pe primul loc, Partidul Naţional Liberal va fi reprezentat de Rareş Bogdan. Pe locul doi, Partidul Naţional Liberal îl sprijină pe primarul capitalei Unirii, Alba Iulia, Mircea Hava, urmat de Siegfried Mureşan, Vasile Blaga, Adina Vălean, Daniel Buda, Dan Motreanu, Gheorghe Falcă, Cristian Buşoi, Marian-Jean Marinescu. Aceștia sunt primii zece candidați de pe lista PNL, despre care liderul liberalilor din Bistrița-Năsăud spune că este extrem de mulțumit, mai ales în contextul în care 7 din primii 8 candidați sunt ardeleni.

Iubesc România. Mă simt oriunde acasă în această țară, dar am un sentiment de mulțumire aparte în legătură cu faptul că 7 din primii 8 candidați ai PNL la europarlamentare sunt ardeleni. Rareș Bogdan e clujean născut în Ocna Mureș, Mircea Hava e orădeanul primar în Alba Iulia, Siegfried Mureșan e hunedorean, Vasile Blaga e bihorean, Daniel Buda e sălăjean, Dan Motreanu e din Orăștie, iar Gheorghe Falcă e primarul din Brad al Aradului! Felicitări tuturor și sunt convins că deja există un motiv în plus de mobilizare pentru liberalii bistrițeni la scrutinul din 26 mai!” a transmis președintele PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc.  

Acesta a mai completat faptul că ”Adina Vălean e prahoveancă, dar e soția unui cetătean de onoare al Bistriței, fostul președinte liberal Crin Antonescu!”. 

Astfel, primul pe lista PNL este realizatorul TV Rareş Bogdan, care a precizat că a luat decizia de a se alătura PNL la propunerea preşedintelui partidului, Ludovic Orban, şi a unei discuţii cu soţia fostului preşedinte de onoare al PNL, Mircea Ionescu-Quintus. De asemenea, acesta a mai afirmat că nu doreşte nicio funcţie în partid. ”Voi rămâne acelaşi şi mă voi bate pentru libertatea presei, pentru libertatea cuvântului. (…) Părăsesc presa cu durere, a fost cea mai grea decizie a mea din această viaţă. Bunul Dumnezeu mi-a dat totul în presă, pornind de la presă locală, la regională şi apoi în topul jurnaliştilor din România ca încredere. (…) Urmează o nouă etapă, în care sper să am acelaşi succes ca în presă. (…) Nu putem abandona România în braţele PSD. Am făcut tot ce mi-a stat în putinţă de la măsuţa mea din studio. Nu-i abandonez nici pe telespectatori, nici pe români, nici pe ascultători, nici pe cititori, din contră îi voi reprezenta” a transmis Rareș Bogdan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.