Luptă strânsă în municipiul Bistrița: diferență de câteva zeci de voturi între candidați

În municipiul Bistrița, rezultatul alegerilor locale rămâne incert, cu o diferență de doar câteva zeci de voturi între Gabriel Lazany (PSD) și actualul primar Ioan Turc (PNL). După o noapte tensionată, ambele partide și-au declarat proprii candidați drept câștigători, sărbătorind victoria la sediile lor.

Partidul Social Democrat (PSD) l-a anunțat pe Gabriel Lazany câștigător cu un avans de 33 de voturi, în timp ce Partidul Național Liberal (PNL) a susținut că Ioan Turc a obținut victoria cu 28 de voturi în plus. Această mică diferență a generat o dispută intensă, fiecare tabără fiind convinsă de corectitudinea numărătorii sale paralele.

Atât susținătorii PSD, cât și cei ai PNL au sărbătorit victoria candidaților lor, organizând petreceri la sediile de partid. 

Pentru a clarifica situația, o renumărare a voturilor este în desfășurare. Procesul de renumărare va oferi o imagine clară asupra rezultatelor finale și va desemna oficial noul primar al municipiului Bistrița.

Astăzi, se așteaptă ca numărătoarea oficială să fie finalizată, iar numele primarului Bistriței să fie anunțat. Acest anunț este așteptat cu nerăbdare de ambele tabere și de locuitorii orașului, dornici să afle cine va conduce municipiul în următorii patru ani.

Indiferent de rezultatul final, această competiție strânsă reflectă intensitatea vieții politice locale și importanța fiecărui vot în determinarea viitorului orașului.

Sursa: Realitatea de Bistrita-Nasaud

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.