Mama și fiul ei care au decedat în accidentul din Parva, vor pleca azi pe ultimul drum! Sora femeii a murit în urmă cu 6 ani, tot într-un accident

Gabriela și Beniamin Ilovan, mama și fiul care și-au pierdut viața în tragicul accident rutier care a avut loc miercuri dimineața în localitatea Parva din județul Bistrița-Năsăud, vor fi înmormântați sâmbătă în localitatea de domiciliu, Rebrișoara. Gabriela a lăsat în urmă 8 copii, cel mai mic având doar două săptămâni. Destinul tragic al femeii de doar 36 de ani seamă izbitor cu cel al surorii ei care, în urmă cu 6 ani a avut aceeași soartă.

 

Gabriela Ilovan a lăsat în urmă opt copii, dintre care cel mai mic are doar două săptămâni, iar cel mai mare 19 ani. Astăzi, Gabriela va fi condusă pe ultimul drum, împreună cu fiul ei de 13 ani, Beniamin, care și-a pierdut viața din cauza aceluiași accident, o zi mai târziu, pe un pat de spital din Târgu Mureș.

Se grăbeau spre autocarul de Spania

În ziua fatidică, dimineața în jurul orei 4:00, Gabriela Ilovan se îndrepta din Parva, de unde a luat pe un tânăr de 18 ani, spre Năsăud, de unde acesta, dar și fiul ei cel mare, care și el se afla în autoturism, urmau să ia un autocar spre Spania. Alături de cei doi tineri, în mașină se mai aflau încă doi băieți ai femeii, unul fiind Beniamin, care ocupa scaunul din dreapta față.

Graba i-a fost fatală Gabrielei, fiindcă a apăsat prea tare pedala de accelerație, iar într-o curbă s-a răsturnat cu mașina pe malul râului.

Cei trei băieți aflați pe bancheta din spate, dintre care doi ai Gabrielei, au scăpat fără nicio zgârietură. În schimb, Gabriela și Beniamin au fost găsiți în stop cardio-respirator. Femeia a murit la locul accidentului, iar copilul de doar 13 ani, care a fost transportat de urgență cu elicopterul la Târgu Mureș, s-a stins a doua zi.

 

Conincidențe stranii

Destinul Gabrielei a fost unul ciudat și seamănă izbitor de mult cu cel al surorii ei Maria, care în urmă cu 6 ani a pierit tot în urma unui accident de circulație. În 2012, Maria, care era căsătorită în comuna bistrițeană Coșbuc, a fost lovită mortal de o basculantă chiar în fața unei biserici din orașul Năsăud, aceasta lăsând în urmă 7 copii. Avea aceeași vârstă ca și Gabriela, 36 de ani.

Maria, sora Gabrielei Ilovan și-a pierdut viata dupa ce a fot lovită de o basculantă, în orașul Năsăud. Avea tot 36 de ani

Între cele două surori, este o diferență de 6 ani, exact cât a trecut între cele două accidente. Ambele femei erau însoțite în momentul producerii accidentelor de copiii lor: Maria avea în brațe bebelușul ei de două luni, iar Gabriela a fost însoțită de trei dintre fiii săi. Coincidențele nu se opresc aici, fiindcă dacă Gabriela a avut accidentul în Parva, șoferul care a accidentat-o mortal pe Maria era tot din Parva.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.