Marcel Ciolacu: Nu există niciun pericol ca România să fie atrasă în război! Ne bucuram acum de apartenența la NATO!

Pentru România nu este niciun pericol! Este asigurarea dată cetățenilor de președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, după incidentul de la Marea Neagră dintre o dronă americană și două avioane de vânătoare rusești. Mai mult decât atât, liderul social democrat a explicat în emisiunea lui Cosmin Prelipceanu că evenimentele au arătat că există comunicare între americani și ruși, ceea ce este îmbucurător pentru toată lumea.

„Încă nivelul de discuției este unul cât de cât acceptabil”, a arătat Marcel Ciolacu și a precizat că România este membru NATO și ajută Ucraina în acest război nedrept. România nu poate fi atrasă în conflict, iar presedintele PSD a explicat că apartenența României la NATO și UE, reușite de PSD, își arată acum importanța capitală și sunt opțiuni definitive.

Apartenența la NATO „este marele câștig pentru România”, iar argumentul forte este situația dificilă în care se află Republica Moldova, din statutul de neutralitate declarată. În consecință, președintele PSD a fost ferm și a respins categoric orice posibilitate ca tara noastră să renunțe la sistemul de securitate militară occidental.

Sursa: Realitatea Din PSD

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.