Mărțișoare și flori pentru femei, de la polițiștii bistrițeni (FOTO)

Polițiștii bistrițeni au acționat, vineri, de 1 Martie, pe raza municipiului Bistrița, prilej cu care au distribuit mărțișoare și flori femeilor aflate la volan sau care erau doar pietoni. 

Cu ocazia Zilei Mărţişorului, la nivelul județului Bistrița-Năsăud, poliţiştii au întâmpinat doamnele şi domnişoarele nu cu amenzi, ci cu flori și mărţisoare, dar şi recomandări preventive, anunţă Inspectoratul Județean de Poliție.

Cu ocazia zilei de 1 Martie, în municipiul Bistrița au fost desfășurate activități de informare cu caracter stradal de amploare, având drept public țintă femeile. Astfel, polițiștii Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității împreună cu polițiștii Serviciului Rutier, cei de la ordine publică, însoțiți de elevi ai școlilor de poliție aflați în stagiul de practică, de elevi ai școlilor gimnaziale din oraș, precum și de membri ai ONG-ului de tineret POV 21, au ”distribuit” Primăvara în rândul doamnelor și domnișoarelor din oraș, atât în calitate de șoferițe, cât și în calitate de pietoni, întrucât materialele preventive au fost însoțite de flori și mărțișoare confecționate de elevii din cadrul Școlilor Gimnaziale nr. 4, 5  și 6 din Bistrița, ai  Colegiului Național ,,Andrei Mureșanu,, Bistrița, precum și de preșcolarii Grădiniței Sociale Benita și ai Grădiniței din Slătinița” se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Odată cu simbolurile primăverii oferite doamnelor şi domnişoarelor, poliţiştii rutieri au adresat acestora şi recomandări preventive, întrucât în perioada 1 – 8 martie, la nivelul județului Bistrița-Năsăud se derulează campania preventivă ”Femeia – informată și protejată”, prin intermediul căreia se vor desfășura o serie de activități preventive destinate populației județului, cu preponderență femeilor.

Scopul campaniei este creșterea gradului de siguranță a populației țintă formată din persoanele de gen feminin ale comunității și informarea acestora pe paliere cu risc victimal ridicat, cum ar fi infracțiuni contra patrimoniului – furturi, tâlhării, înșelăciuni, violență domestică, siguranță rutieră.

FOTO: IPJ B-N

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.