”Moartea a reacționat la un clip video!”, campanie destinată șoferilor care se filmează în timp ce se află la volan

Oameni buni, opriți live-urile de la volan! Înțelegeți că nu sunteți cu nimic mai cool dacă vă filmați în timp ce conduceți. Vă puneți în pericol pe voi, dar și pe ceilalți participanți la trafic. Filmarea are mari șanse să apară în buletinele de știri, iar despre voi să se vorbească la trecut. Opriți nebunia asta care a făcut până acum atât de multe victime!” au precizat reprezentanți din cadrul MAI. 

Totodată, mesajul lansat în spațiul public este însoțit de o fotografie trucată în care apare un șofer ce este live pe Facebook de la volan. Cine credeți că i-a dat LOVE la videoclip. Nimeni altcineva decât MOARTEA, care i-a adresat și o întrebare: “Mai stai în live? Întreb pentru mine”. 

Tot prin mesajul postat pe Facebook, MAI face un apel către toți utilizatorii rețelei: ”Totodată, facem un apel către toți utilizatorii de facebook să ne anunțe imediat pe contul nostru în cazul în care văd astfel de filmări!”

Reamintim că la nivel național foarte multe accidente rutiere au fost transmise live în momentul în care s-au produs și asta pentru că șoferii aveau cu totul alte preocupări atunci când se aflau la volan. Din păcate, unele s-au soldat și cu decese.

FOTO: Ministerul Afacerilor Interne

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.