Niciun candidat de 10 la concursul pentru posturile de asistent medical generalist de la Spitalul Județean de Urgență Bistrița

Niciunul dintre candidații care au participat la concursul pentru un post de asistent medical generalist organizat de Spitalul Județean de Urgență Bistrița nu a reușit să obțină media 10. Cea mai mare medie cu care un candidat a fost declarat admis a fost de 9,23. 

Spitalul Județean de Urgență Bistrița a organizat un concurs pentru ocuparea a 24 de posturi de asistent medical generalist. 158 de candidați au depus dosare în vederea participării la concurs, însă după susținerea primelor probe, de verificare a abilităților de utilizare a calculatorului și proba scrisă, în concurs au mai rămas doar 58 de candidați. Aceștia au susținut proba practică și interviul, iar rezultatele finale au fost făcute publice de conducerea unității medicale. Niciunul dintre candidați nu a reușit să obțină media 10.

Dintre cei 58 de candidați, 40 au fost declarați admiși: 24 pe locurile vacante, iar alți 16 au fost declarați admiși fără loc.

Potrivit rezultatelor, cea mai mare medie obținută de candidații admiși a fost 9,23, aceasta fiind și singura medie de 9 obținută în cadrul concursului. Pe locul doi în ierarhia mediilor obținute de candidați a fost 8,98, iar pe locul trei 8,77. Ultima medie cu care un candidat a fost admis pe unul dintre cele 24 de locuri a fost 7,98.

De asemenea, pe lângă cei 24 de candidați admiși pe un loc, au mai existat și 16 candidați declarați admiși, dar fără loc. Aceștia au medii cuprinse între 7,00 și 7,96. Rezultatele finale pot fi consultate AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.