Amplă acțiune de împădurire în județul Bistrița-Năsăud, pe 23 martie

O nouă acțiune de împădurire marca Tășuleasa Social se va desfășura la nivelul județului Bistrița-Năsăud, la finele acestei luni. Asociația pregătește deja acțiunea și anunță că persoanele care vor să se înscrie ca voluntari pot face acest lucru pentru că lista de înscrieri a fost deschisă. 

”Așteptată cu nerăbdare de mulți, pregătim acțiunea de plantare Pădurea Transilvania 5.0! Banca Transilvania, partenerul nostru de cursă lungă în acțiuni de împădurire ne însoțește din nou la o plantare marca Pădurea Transilvania, adică mare, de 10 hectare. Locul activității este unul cunoscut deja veteranilor de plantare cu Tășu, și anume Sânmihaiu de Câmpie, județul Bistrița-Năsăud” arată organizatorii, pe pagina oficială de pe o rețea de socializare.

Asociația Tășuleasa Social va asigura transportul voluntarilor care vor dori să participe la  acțiune. Autocarele vor plecat din trei orașe: Bistrița, Cluj-Napoca și Târgu Mureș.

Transport oferit de Tășuleasa Social din orașele Cluj, Bistrița și Mureș.

  • Plecare din Bistrița: sâmbătă dimineața la ora 8:00 din fața Palatului de Justiție Bistrița;
  • Plecare din Cluj: sâmbătă dimineața la ora 8:00 din parcarea Sălii Sporturilor ”Horia Demian”;
  • Plecare din Mureș: sâmbătă dimineața la ora 8:00 din parcarea din spatele Teatrului Național” mai arată organizatorii.

Cei care doresc să se înscrie o pot face AICI și ar trebui să se grăbească pentru că Tășuleasa Social anunță că așteaptă să se înscrie un număr maxim de 1.400 de voluntari. Voluntarii sub 16 ani trebuie să prezinte un document privind consimțământul unui tutore.

FOTO credit: Andrei Dăscălescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.